Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index
Search found 4 matches
system fails to POST with PCHTV5500 installed
PostForum: Installation/Setup   Posted: Sun Aug 11, 2013 2:04 pm   Subject: Re: system fails to POST with PCHTV5500 installed
jeremyrainman
 
Replies: 2
Views: 3602




Hi,

I have a system which has been running for a number of years the current version is
Asus p5P800 SE system board
Intel CPU
1GB of RAM
PVR-350 adapter card
PCHDTV 5500 adapter card.
Mythbun ...
No /dev/dvb dir with hd5500 @ 2.6.19-gentoo-r5
PostForum: Installation/Setup   Posted: Mon Jul 30, 2007 8:36 am   Subject: No /dev/dvb dir with hd5500 @ 2.6.19-gentoo-r5
jeremyrainman
 
Replies: 5
Views: 4799




Compiling/loading that module lead to a /dev/dvb/adapter0 which mythtv picked up as DVB0.

I'm using Archlinux (2.6.16 or so), and I modprobe'd that module, and that gave me a /dev/dvb/adapter0, bu ...
Installation Woes with 5500 (ATSC-OTA)
PostForum: Installation/Setup   Posted: Sun Jul 29, 2007 10:36 pm   Subject: Re: Installation Woes with 5500 (ATSC-OTA)
jeremyrainman
 
Replies: 1
Views: 3382




I have what appears to be an identical issue. Is there anyone with suggestions on this issue?

I purchased two 5500's. When I scan OTA for HD stations, it picks up tons of them (Los Angeles), Howeve ...
Do you have a working HD-5500 configuration?
PostForum: Installation/Setup   Posted: Thu Jul 19, 2007 11:55 am   Subject: It depends on what you call a working installation...
jeremyrainman
 
Replies: 16
Views: 19378




It depends on what you call a working installation of a 5500...

For instance, analog works fine for me on the 5500.

I'm in the initial stages of diagnosing a problem that prevents me from using ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 7 Hours
  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin