Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index
Search found 4 matches
HD3000 Analog Tuner broken static line at top of picture
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Mon Nov 05, 2007 1:12 pm   Subject: HD3000 Analog Tuner broken static line at top of picture
super_rouge
 
Replies: 5
Views: 9539




Been a few months - sorry mucm - didn't see your port there...

Thanks for the info - CC you say - hmmm, I wonder why my HD3000 analog tuner would display this while my sabrent analog tuner would no ...
HD3000 Analog Tuner broken static line at top of picture
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Tue Apr 24, 2007 11:13 am   Subject: HD3000 Analog Tuner broken static line at top of picture
super_rouge
 
Replies: 5
Views: 9539




Has anyone ever seen anything like that before? I get a broken white static line maybe 5 pixels wide at the top of the picture on every analog channel... (I use the analog tuner for basic channels as ...
Artifacts in playback
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Thu Jan 25, 2007 6:24 pm   Subject: Artifacts in playback
super_rouge
 
Replies: 24
Views: 33027




Solved! I was given a reference to a thread on the Mythtv-Dev mailing list:

http://www.gossamer-threads.com/lists/mythtv/dev/236178

Swapped my 300W Power Supply for an older 250W (Dell) Power Su ...
Artifacts in playback
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Wed Jan 24, 2007 9:31 pm   Subject: Artifacts in playback
super_rouge
 
Replies: 24
Views: 33027




Hi - curious Brett if you ever solved your problem? I am experiencing the exact same behavior with my setup as well. Mplayer / Mencoder seem to work OK. Myth 0.20 - heavy pixelation and sound clicking ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 7 Hours
  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin