Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup -> 5500 stopped working
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
5500 stopped working
PostPosted: Thu Feb 01, 2007 10:00 pm Reply with quote
jon.wagoner
 
Joined: 01 Feb 2007
Posts: 1




I got a 5500 for Christmas, and had it working fine for a few weeks. I haven't been able to get it to work in the last couple of days though. The kernel modules seem to all load fine, but things are not working. MythTV won't record or watch anything.

dmesg is getting the following repeatedly:

cx88[0]/2: cx8802_timeout

When I try to use dtvsignal, I get an error message:

amd64x2 dvb-atsc-tools-1.0.4 # ./dtvsignal 36.1
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
ERROR: failed opening '/dev/dvb/adapter0/frontend0' (Device or resource busy)
dtvsignal ver 1.0.4 - by Jack Kelliher (c) 2002,2005,2006
channel = 36 freq = 605000000Hz
30db 0% 25% 50% 75% 100%
Signal: | . : . | ._____:_____._____|
Signal: 039 -------------------

I am running kernel 2.6.19 on Gentoo. Any suggestions?
View user's profile Send private message
5500 stopped working
  pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin