Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup -> 5500 stopped working
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
5500 stopped working
PostPosted: Thu Oct 28, 2010 5:57 am Reply with quote
johng
 
Joined: 27 Oct 2010
Posts: 2




Hi All,

Recently my 5500 card partially stopped working. It seems to work OK for NTSC streams but I can no longer capture HDTV (QAM) streams. dtvsignal shows drastically different signal strengths (anywhere from 14% to 98%) for any given channel each time it is run. dtvsnr always shows NO LOCK. getatsc is unable to capture anything from any channel.

What information can help to diagnose this issue? dmesg output? ~/.azap/channels.conf? dtvscan output? I've had the card for less than a year; it is already time for a new one?

-John
View user's profile Send private message
Re: 5500 stopped working
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:21 pm Reply with quote
johng
 
Joined: 27 Oct 2010
Posts: 2




It turns out my cable company just moved the programs and channels around a bit; the card is still working fine.

-John
View user's profile Send private message
Re: 5500 stopped working
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 12:11 pm Reply with quote
bkamen
 
Joined: 19 Jan 2010
Posts: 2




johng wrote:
It turns out my cable company just moved the programs and channels around a bit; the card is still working fine.



Those rats!

-Ben
View user's profile Send private message
5500 stopped working
  pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin