Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup -> Gentoo, IVTV (PVR-150MCE) and a 5500?
Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
Gentoo, IVTV (PVR-150MCE) and a 5500?
PostPosted: Sat Jun 03, 2006 9:25 pm Reply with quote
Dittohead
 
Joined: 03 Jun 2006
Posts: 1




After building the v4l-dvb drivers I can no longer get my IVTV drivers to cooporate. If I rebuild IVTV I can then no longer get the cx88xx drivers to insert into the kernel, they both spit out this error every time:

Code:
WARNING: Error inserting videodev (/lib/modules/2.6.14-gentoo-r5/kernel/drivers/media/video/videodev.ko): Input/output error


My kernel version is 2.6.14-r5, my IVTV version is 0.4.5 and I've installed the latest v4l-dvb from this website.

...yet another dodgy external kernel driver. That's 5 and counting. Now IVTV and v4l-dvb appear to be stepping on each other's toes.
View user's profile Send private message
Re: Gentoo, IVTV (PVR-150MCE) and a 5500?
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 12:16 pm Reply with quote
kmj0577
 
Joined: 03 Jan 2006
Posts: 57




Dittohead wrote:
After building the v4l-dvb drivers I can no longer get my IVTV drivers to cooporate. If I rebuild IVTV I can then no longer get the cx88xx drivers to insert into the kernel, they both spit out this error every time:

Code:
WARNING: Error inserting videodev (/lib/modules/2.6.14-gentoo-r5/kernel/drivers/media/video/videodev.ko): Input/output error


My kernel version is 2.6.14-r5, my IVTV version is 0.4.5 and I've installed the latest v4l-dvb from this website.

...yet another dodgy external kernel driver. That's 5 and counting. Now IVTV and v4l-dvb appear to be stepping on each other's toes.

Try the 0.6.x version. I've got an e-build here.

Edit: Seems there's a 0.6.2 in portage as well, but it's masked.
View user's profile Send private message
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 4:46 pm Reply with quote
darkwire
 
Joined: 25 May 2006
Posts: 7




Last I tried the ivtv-0.6.2 from portage, it wouldn't play nice against the ck-sources. So I went back to a ivtv-0.6.2 ebuild I picked up off the official forums.

But with 0.6.2 and dvb, it was a bit of a hassle to get both to play nice.
View user's profile Send private message
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 6:33 am Reply with quote
kmj0577
 
Joined: 03 Jan 2006
Posts: 57




darkwire wrote:
Last I tried the ivtv-0.6.2 from portage, it wouldn't play nice against the ck-sources. So I went back to a ivtv-0.6.2 ebuild I picked up off the official forums.

But with 0.6.2 and dvb, it was a bit of a hassle to get both to play nice.

I have no problems with gentoo-sources and the HD-3000 dvb drivers with the 0.6.2 ivtv drivers.
View user's profile Send private message
Gentoo, IVTV (PVR-150MCE) and a 5500?
  pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin