Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup -> Sound setup ??
Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
Sound setup ??
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 7:06 am Reply with quote
mooshie
 
Joined: 19 Jun 2006
Posts: 7




Hello all,

I cannot get sound working on my 5500 and am trying to widdle down the possible reasons. First of all, the jack on the back of the 5500 says "audio in", so I'm assuming that this line should _not_ be run into the line-in of the soundcard? And if not, what is the standard method to connect the sound output of the 5500 to the soundcard? Thanks

Nate
View user's profile Send private message
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 6:17 pm Reply with quote
pcHDTV_tech
 
Joined: 16 Dec 2004
Posts: 295




You should have received a cable bundle with the card that has several connectors on it. The 1/8" audio connector plugs into your sound card line-in. ATSC and QAM will have audio in the received stream, so you will only need the cable to watch plain ol' NTSC television.

Rusty
View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 10:01 pm Reply with quote
mooshie
 
Joined: 19 Jun 2006
Posts: 7




Wow, I can't believe I missed that cable. 10000000x easier now! Thanks
View user's profile Send private message
Sound setup ??
  pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin