Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> HDTV programming and listings -> LANSING MI: No audio on WLNS-DT?
Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
LANSING MI: No audio on WLNS-DT?
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 1:41 pm Reply with quote
wrr
 
Joined: 18 Feb 2006
Posts: 1




I cannot receive audio for WLNS-DT. All other stations, both SD and HD, from the Lansing area work just fine, both watching in Xine and recording/playback in MPlayer. WLNS only seems to have HD in digital broadcasting, and I get no sound at all. Is anyone else having this problem? HD3000.
View user's profile Send private message
PostPosted: Wed Sep 20, 2006 11:47 am Reply with quote
lucidity
 
Joined: 24 Aug 2006
Posts: 5




I know it's been a long time since you posted this question, but no, i'm not having that problem. Actually, for some reason this station is MUCH stronger than any other that i can recieve, and i'm quite a ways away from it. What does that line from your channels.conf look like? (if you're still having that problem, that is)
View user's profile Send private message
LANSING MI: No audio on WLNS-DT?
  pcHDTV Forum Index -> HDTV programming and listings
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin