Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> General pcHDTV topics -> Should we start a HD-3000 forum
Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
Should we start a HD-3000 forum
PostPosted: Sun Nov 07, 2004 8:47 am Reply with quote
cmumford
 
Joined: 07 Nov 2004
Posts: 36




Being that the HD-3000 is supposedly right around the corner I was thinking that we should start a forum dedicated to that card.
View user's profile Send private message
Should expand hd-2000 forum - include hd-3000
PostPosted: Tue Nov 09, 2004 7:59 am Reply with quote
artistwg
 
Joined: 09 Nov 2004
Posts: 1
Location: Austin, TX




as there is much in common between hd2000 and hd3000 I believe the forum should be a hd-2000+hd-3000 forum
View user's profile Send private message Visit poster's website
Re: Should expand hd-2000 forum - include hd-3000
PostPosted: Wed Nov 10, 2004 11:43 pm Reply with quote
Guest
 




artistwg wrote:
as there is much in common between hd2000 and hd3000 I believe the forum should be a hd-2000+hd-3000 forum


I disagree. It is a pain in the butt to look through all the 2000 errors just to find something similar to it in 3000, or even something in 3000. There should be a 3000 board and those who know the 2000 stuff can enlighten the rest of us, by visiting there.
yes please start one!
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 7:37 am Reply with quote
starr
 
Joined: 20 Nov 2004
Posts: 2




I have had my card more than a week and I not be able to get it to work. I am on Suse 9.2 prof ed, I am feeding my dishnet work signal to it via cable that is connected to all the tv in the house with no luck so far. I hoping to get some help... thanks. Crying or Very sad

_________________
Phillip
View user's profile Send private message
Re: yes please start one!
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 9:21 am Reply with quote
clayton
 
Joined: 13 Nov 2004
Posts: 12
Location: San Diego, CA




starr wrote:
I have had my card more than a week and I not be able to get it to work. I am on Suse 9.2 prof ed, I am feeding my dishnet work signal to it via cable that is connected to all the tv in the house with no luck so far. I hoping to get some help... thanks. Crying or Very sad


Dishnet work signal? That's satellite right? This is an over-the-air signal card. You need a UHF antenna to get digital TV signals to it. Or am I missing something in your post?

Clayton
View user's profile Send private message
PostPosted: Sat Nov 20, 2004 6:45 pm Reply with quote
SigTom
 
Joined: 11 Nov 2004
Posts: 26




The pchdtv3k cant decode HDTV from your Sat. Now if you have an OTA antenna on your sat, then yes you can use that to get the local OTA HDTV channels. You wont be getting HBO/Showtime/ESPN/TNT etc in HD.
View user's profile Send private message
Should we start a HD-3000 forum
  pcHDTV Forum Index -> General pcHDTV topics
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin