Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup -> Synching sound with mythtv and s-video in
Post new topic  Reply to topic View previous topic :: View next topic 
Synching sound with mythtv and s-video in
PostPosted: Sun Aug 12, 2007 6:25 pm Reply with quote
BearcatSandor
 
Joined: 12 Aug 2007
Posts: 1




Folks,

I am not close enough to a tower to get reception via an antenna, so i'm using the s-video out on my STB.

I have the audio outputs connected to the line-in on my sound card.

When i fire up live tv on myth-tv it opens up the line in and i get sound. However, it's not synched. It's just a raw feed. HItting pause on Mythtv or closing it down, does not effect the sound in any way.

I have tried using the mic-in with the same results. I have also tried running the sound from the STB to the card's line in and the line out of the card to the line in of the sound card with the same results.

My sound card is an onboard nvidia CK804.

Any ideas?
View user's profile Send private message
Synching sound with mythtv and s-video in
  pcHDTV Forum Index -> Installation/Setup
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT - 7 Hours  
Page 1 of 1  

  
  
 Post new topic  Reply to topic  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin